InzichtSessie voor meer Inzicht & Overzicht


Wat wordt jouw volgende stap?
Ben jij klaar voor jouw doorstart?

Ooit dronk ik koffie met potentiële klanten. Het werden altijd goede en meestal lange gesprekken. Na afloop kreeg ik steevast nog een telefoontje of een mail: ‘ze waren zó goed geholpen door het gesprek: ze konden wel weer even vooruit’.

Een succesvol en waardevol gesprek dus!

Maar net als bij jou moet ook bij mij moet de schoorsteen roken. En mijn tijd is – zowel zakelijk als privé – het kostbaarste dat ik heb.

Dus: ik doe het niet meer, die lange gratis gesprekken. Wil je met mij om tafel? Prima, dan stop ik daar vanaf de eerste minuut direct de volle honderd procent van mijn aandacht en energie in; ik kan namelijk niet zo goed op standje “half”. Ik ga je geen diensten verkopen. Ik smeer je geen online programma aan. Jij krijgt gewoon vanaf de eerste minuut mijn volle aandacht en energie, met alles wat ik heb.


  • Gewoon sparren. Kijken waar je staat en waar je heen wilt.
  • Kijken waar het wringt en waar je als eerste actie zou moeten ondernemen.
  • Kijken wat er nu blijft liggen en hoe je zorgt dat het opgeruimd wordt, of op gang gebracht.

In de afgelopen jaren werkte ik met ondernemers van grotere en minder grote bedrijven. Eénpitters en teamplayers. Maar overal en altijd was de eerste behoefte: overzicht en inzicht krijgen.


  • Met zijn tweeën, krijg/bereik je dat veel sneller dan alleen.
  • Zodra je de datum afspreekt, dan dóe je het en gebeurt het dus ook.
  • En los je het ene probleem op, dan blijkt soms het andere ineens niet meer te bestaan.

Een Inzichtsessie biedt je dat snelle overzicht en inzicht. Door goede en kritische vragen. Als een soort intervisie, of een functioneringsgesprek. Soms confronterend en Niet altijd leuk, maar wel altijd met respect en waardering en vaak achteraf doorslaggevend voor je vooruitgang en voor je succes.


Je krijgt er nog wat bij, in een gesprek met mij.

Ik breng namelijk ook mijn intuïtie mee. Noem me een ‘snelle denker’ of een ‘ziener’, maar feit is dat ik vaak dingen situaties doorzie voordat iemand anders ze ziet. Inmiddels heb ik geleerd hoe ik jou meekrijg in dat snelle denken. Waardoor we samen perfect kunnen inschatten welke scenario’s het beste zullen uitpakken.

Door op deze manier samen vaart te maken, kunnen we voor jou in een paar uur veel meer doen dan je in je ééntje in twee dagen bij elkaar geprakkiseerd krijgt. Even los van de vraag of je dan überhaupt wel tot die keuzes en knopen doorhakken was gekomen.

Vanuit ons gesprek, en jouw inzicht, bepaal jij zelf je vervolgstappen en je eindscenario. Want kiezen en beslissen over jou en je bedrijf blijft aan jou.


Wat ik nog meer kan doen voor jou:

Ik kan je helpen met mijn netwerk. Verwijzen naar partijen die jou kunnen ondersteunen. ‘Informeer hier eens’, ‘draag dat eens over’ of ‘besteed dit maar eens uit’. 

Wat denk je ervan? Heb je daar behoefte aan? Een soort ‘hei-dag’ maar dan in een paar uur en met concrete uitkomsten? Bel of mail me, dan plannen we een afspraak. Waarschijnlijk wil je nu het liefst niet lang wachten, daarom houd ik voor dit soort gesprekken altijd wat ruimte vrij in mijn agenda.


Jouw investering

  • Vaste prijs: € 475, exclusief BTW.
  • Locatie: Werktuigenweg 13, Emmeloord of in overleg.
  • Tijdstip: ochtend inclusief lunch, of middag inclusief gebak.


"Inzicht wordt altijd voorafgegaan door verwarring"

- Milton Erickson -

Wil je meer dan enkel één InzichtSessie?

1 : 1 Sparring Jaartraject

Diezelfde diepgang, persoonlijke aanpak en exclusiviteit? Dan kun je dit ook in een halfjaartraject doen, met een combinatie van gesprekken, conference calls en ondersteuning van mijn kant. Ik kan je verzekeren: dan ga je écht grote stappen maken. Bekijk de 1:1 sparring.

Mastermind Groep

Wil je juist feedback en inspiratie vanuit meerdere mensen? Dan kun je ook meedoen aan één van mijn Mastermindgroepen van maximaal vijf ondernemers van hetzelfde kaliber als jij. Wanneer er weer een groep start, vind je door op onderstaande link te klikken : Mastermind Groep.

"In the midst of chaos, there is also opportunity"

- Sun Tzu -