Arjan Veerman


Brengt eenvoud en vooruitgang in lastige zaken"Do not only judge me by my successes,
judge me also by how many times I fell down and got back up again"
-naar Nelson Mandela-

Waarmee ik jou help

Ik doorzie waar jij heen wilt en help je om daar te komen. Dat is het aller belangrijkste waarmee ik jou help.

Wat ik je ook nog kan vertellen dat ik uit de agrarische wereld kom: opgegroeid in de landbouw, gestudeerd in Wageningen. Dat ik onderzoeker ben geweest, een heel goede zelfs en gepromoveerd ben. Dat ik mijn analytische capaciteiten ben gaan combineren met het ondernemerschap, liederschap en persoonlijke ontwikkeling. 

Dat ik starterscoach ben geweest en zakelijke en commerciële ervaring heb opgedaan in de makelaardij. Dat ik bestuurservaring heb als secretaris, oprichter en commissaris, bij verschillende organisaties uiteraard. En dat ik aan den lijve heb ervaren dat je zelfs binnen één-en-hetzelfde bedrijf hele hoge pieken kunt combineren met angstaanjagend diepe dalen.

Maar waar het echt om gaat, is wat ik daarvan heb geleerd en hoe ik daarmee ben omgegaan. Hoe ik daarmee jou nu verder kan helpen. Want in die jaren dat ik rationeel en zakelijk bezig was, met het MKB, met innovatie, met analytische klussen… heb ik me ook als mens verder ontwikkeld.

En hoe ver je komt met je bedrijf, hangt af van hoezeer je je persoonlijk ontwikkelt, als mens. Daarom:


  • Kan ik nu meer koersen op al die dingen die ik direct zie.
  • Kan ik voorstellen maken mede op basis van mijn intuïtitie.
  • En kan ik vragen stellen die jou raken. 

Vragen die je raken, is dat erg? Nee, want dan gaat het écht ergens over. Je wilt immers net als ik vooruitgang en diepgang. En wees gerust, ik herken het, dat het soms moeilijk is en zeer doet.

Die rol mag je dus ook van mij verwachten. Ik neem geen blad voor de mond, maar ik ga nooit op jouw stoel zitten. Die rolverdeling is belangrijk, vind ik. Ook naar de buitenwereld en jouw personeel. Dus ik ben er wel, maar ik stel me niet op de voorgrond. Tenzij jij er om vraagt. We leggen gewoon allebei onze ziel en zaligheid in jouw project en jouw onderneming zodat iedereen mooie dingen kan doen, er goed van kan leven en ieders wereld er dus telkens een beetje beter van wordt. 


Voor ondernemers dus, die vinden dat ze het voortouw lang genoeg helemaal in hun eentje hebben genomen.

"Let's inspire each other and create new things"

De kunst van mijn hulp is....

Ik kan je uitleggen met welke hulpmiddelen ik werk en welke werkwijzen ik combineer.

Maar waar het vooral om gaat, is dat ik terugga naar het eenvoudige.

Zodat die opeenhoping van mogelijkheden in jouw hoofd wordt ontrafeld. Zodat we niet ál die lijntjes hoeven te onderzoeken. Maar dat we er één uitpakken, het belangrijkste, … dus alleen datgene dat leidt naar waar jij écht naartoe wilt.

Overzicht creëren, consequenties in kaart brengen, helpen keuzes maken, om daarna te kunnen beslissen de goede dingen te gaan doen. Dat is mijn kracht!!

Wil je die ervaren? Dan rest je nu eigenlijk maar één keuze en één beslissing ..... dus bel me:  06 - 51 33 06 01.

Heeft jouw bedrijf met Landbouw of met Onderzoek te maken?

Dan is het voor jou een bonus dat ik in de landbouw ben opgegroeid en opgeleid. 

Als onderzoeker heb ik mijzelf bewezen door veel succesvolle projecten en het schrijven van een proefschrift. 

Ook hier lag mijn kracht in het combineren van theorie en kennis met ervaring en praktijkgerichtheid.


Des te meer reden om mij nu te bellen!

Nog meer over mij?